AgraQuant® Ovalbumin-test cantitativ Elisa pentru determinare alergeni alimentari: ovalbumina
AgraQuant® Ovalbumin
Descriere și proprietăți
AgraQuant® Ovalbumin este un test imunoenzimatic de tip sandwich (ELISA) conceput pentru detectarea cantitativă a proteinei ovalbumin din ouă în probele de alimente. Probele pot varia de la alimente crude la alimente procesate, de la tampoane de mediu la apă de clătire. Acest produs este destinat utilizării în laborator.
Proprietăți
Interval de cuantificare 25 – 500 ppb ovalbumină
Limita de detecție 4 ppb ovalbumină
Limita de cuantificare 25 ppb ovalbumină
Alergeni Ouă
Tehnologie/aplicație ELISA
Temperatura de depozitare 2°C – 8°C
Tipul de rezultat Cantitativ
Produs/mediu Monitorizarea mediului înconjurător, testarea produselor
Număr de godeuri 48
Recenzii
Nu există recenzii până acum.