AgraQuant® Gluten-test cantitativ Elisa determinare alergeni alimentari: gliadina (test pentru gluten)
AgraQuant® Gluten-test cantitativ Elisa determinare alergeni alimentari: gliadina (test pentru gluten)
Descriere și proprietăți
AgraQuant® Gluten este un test imunoenzimatic sandwich (ELISA) conceput pentru analiza cantitativă a gliadinei în probele alimentare. Probele pot varia de la alimente crude la alimente procesate, de la tampoane de mediu la apă de clătire. Acest produs este destinat utilizării în laborator.
Proprietăți
Interval de cuantificare 4 – 120 ppm gluten
Limita de detecție 0,6 ppm gluten
Limita de cuantificare 4 ppm gluten
Alergeni Gluten
Tehnologie/aplicație ELISA
Temperatura de depozitare 2°C – 8°C
Tipul de rezultat Cantitativ
Produs/mediu Monitorizarea mediului înconjurător, testarea produselor
Număr de godeuri 48
Materiale
Materiale
Materiale furnizate
48 de microcuve acoperite cu anticorpi într-un suport pentru microcuve sigilat într-o pungă de folie de aluminiu
5 standarde gata de utilizare (0; 4; 12; 40; și 120 ppm).
1 flacon de tampon de extracție concentrat (10X)
1 flacon de tampon de spălare concentrat (10X)
1 flacon cu capac verde de soluție de conjugat
1 flacon cu capac albastru de soluție de substrat
1 flacon cu capac roșu de soluție de oprire
Materiale necesare, dar care nu sunt furnizate
Blender
Balanță analitică
pipetă cu 8 canale
flacon de spălare
microplăci/lector de plăci
Recenzii
Nu există recenzii până acum.