AgraQuant® Egg white -test cantitativ Elisa determinare alergeni alimentari: proteina din albușul de ou
Descriere și proprietăți
AgraQuant® Egg white este un test imunoenzimatic de tip sandwich (ELISA) conceput pentru analiza cantitativă a proteinei albușului de ou în probele de alimente. Probele pot varia de la alimente crude la alimente procesate, de la tampoane de mediu la apă de clătire. Acest produs este destinat utilizării în laborator.
Proprietăți
Interval de cuantificare 0,4 – 10 ppm de proteină de albuș de ou
Limita de detecție 0,05 ppm proteină de albuș de ou
Limita de cuantificare 0,4 ppm proteină de albuș de ou
Alergeni Ouă
Tehnologie/aplicație ELISA
Temperatura de depozitare 2°C – 8°C
Tip de rezultat Cantitativ
Produs/mediu Monitorizarea mediului înconjurător, testarea produselor
Număr de godeuri 48
Materiale
Materiale
Materiale furnizate
48 de microcuve acoperite cu anticorpi într-un suport pentru microcuve sigilat într-o pungă de folie de aluminiu
5 standarde gata de utilizare (0; 0,4; 1; 4; și 10 ppm).
1 flacon de tampon de extracție concentrat (10X)
1 flacon de tampon de spălare concentrat (10X)
1 flacon cu capac verde de soluție de conjugat
1 flacon cu capac albastru de soluție de substrat
1 flacon cu capac roșu de soluție de oprire
Materiale necesare, dar care nu sunt furnizate
Blender
Balanță analitică
pipetă cu 8 canale
flacon de spălare
microplăci/lector de plăci
Recenzii
Nu există recenzii până acum.